ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розкрила напад на сімейну пару під Києвом, один із затриманих - член ІДІЛ

Усього затримано чотирьох іноземців.

Поліція розкрила напад на сімейну пару під Києвом, один із затриманих - член ІДІЛ
Фото: kv.npu.gov.ua

Правоохоронці розкрили напад на сімейну пару в селі Андріївка Київської області, у результаті якого помер чоловік.

Затримано чотирьох іноземців, одного розшукував Інтерпол за участь у терористичній організації ІДІЛ - він був засуджений до 12 років позбавлення волі, повідомив начальник поліції Київської області Андрій Небитов на своїй сторінці у Facebook.

Він уточнив, що для затримання підозрюваних слідчі дії проводили відразу в п'яти регіонах України. У пресслужбі поліції додали, що громадян Киргизстану і Таджикистану затримано, правоохоронці повідомили посольства цих країн.

Фото: facebook.com/profile.php?id=100039590617894

У затриманих вилучили речові докази та вибухівку. Уточнюють, що злочин було скоєно 21 листопада - зловмисники напали на літню подружню пару, побили її, відібрали 600 гривень і прикраси, після чого втекли. Від отриманих травм 69-річний потерпілий помер.

Нагадаємо, в листопаді в Україні поліція затримала кілька причетних до ІДІЛ осіб. Служба безпеки України повідомила про затримання під Києвом командира терористичної організації ІДІЛ Аль Бара Шишані

У Житомирі затримали громадянина Російської Федерації, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння вбивства і терористичну діяльність у складі ІДІЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram