ГоловнаСуспільствоПодії

Під завалами згорілого одеського коледжу виявили тіло жінки

Також знайшлася одна зі зниклих під час пожежі.

Під завалами згорілого одеського коледжу виявили тіло жінки
Фото: Думская

Під час розбирання завалів згорілого навчального корпусу Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу рятувальники виявили тіло жінки.

Про це повідомляє Думская.

Як повідомили виданню в поліції, розбирання завалів на цьому місці відразу ж зупинили, і зараз там ведуться слідчі дії.

Останки були сфотографовані, їх розташування нанесли на схему, після чого вилучили на судово-медичну експертизу.

Особу загиблої наразі не встановлено.

Також повідомляється, що одна людина, яка значилася як зникла під час пожежі на вул. Троїцькій, знайшлася цілою і неушкодженою. Це жінка.

Про це стало відомо під час виїзної наради губернатора з силовиками на місці події.

Правоохоронці підтвердили виявлення тіла жінки під уламками конструкцій згорілого корпусу Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Пресслужба Нацполіції інформує, що станом на вечір четверга, 5 грудня, зафіксовано 31 постраждалого внаслідок НП. Семеро людей після надання медичної допомоги покинули медичні установи.

Триває пошук 13 осіб.

Нагадаємо, пожежа виникла вранці 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу.

В результаті пожежі загинула 16-річна студентка Ксенія Бабенко, 14 осіб зникли безвісти (серед них - 5 студентів), 27 людей перебувають у лікарнях (серед них - 7 співробітників ДержНС).

Серед зниклих - директор Інституту морської біології НАН України доктор біологічних наук Борис Александров, 1958 року народження і співробітниця ІМБ кандидат біологічних наук Галина Іванович, 1954 р.н.

Обоє вчених перебували в згорілих сьогодні приміщеннях інституту на Троїцькій, 25 і після початку пожежі на зв'язок не виходили. До лікарень міста вони не надходили.

Учні розповіли, що в охопленому вогнем коледжі не пролунало жодних попереджувальних сигналів про тривогу. Студенти евакуювалися самостійно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram