ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі сталося 7 обстрілів

Противник вів вогонь із забороненої зброї.

За добу на Донбасі сталося 7 обстрілів
Фото: Стоп-кадр видео Анатолия Степанова

У зоні бойових дій на Донбасі за 1 грудня ворог 7 разів порушив режим припинення вогню, використовуючи при цьому заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Так, обстріли здійснювалися з мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем і іншої стрілецької зброї, повідомили на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

У районі ОТУ "Північ" російські окупаційні війська здійснили два обстріли: біля Новолуганського - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Зайцевого - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - уточнили у штабі.

Ще 5 обстрілів було в районі ОТУ "Схід": неподалік Лебединського - з РПГ і великокаліберних кулеметів; у районі Новогригорівки - з мінометів калібру 82 мм; біля Красногорівки - з великокаліберних кулеметів; неподалік Павлополя - з СПГ і стрілецької зброї; неподалік Широкиного - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Зазначають, що під час виконання бойового завдання загинули два українських військових.

Нагадаємо, вони підірвалися на невідомих вибухових пристроях. У результаті вибухів військові отримали несумісні з життям поранення і померли на місці підриву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram