ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві обстріляли автомобіль, убито дитину (оновлено)

Надзвичайна подія сталася на перехресті вулиць Льва Толстого й Тарасівської.

Фото: Lb.ua

У центрі Києва на вул. Льва Толстого в парку Шевченка обстріляли автомобіль Ренж Ровер. Вбито дитину.

За даними столичної поліції, НП сталася на перехресті вулиць Льва Толстого й Тарасівської. Зловмисник пострілом з невідомої зброї поранив хлопчика, який перебував у салоні машини. Дорогою до лікарні дитина померла.

О 17:15 у столиці введено спеціальну поліцейську операцію для пошуку зловмисника, який стріляв у автомобіль і смертельно поранив хлопчика. 

"Чоловік стріляв у громадянина С., проте куля потрапила в трирічного хлопчика, який також був у салоні. Від вогнепального поранення дитина померла в кареті «швидкої» по дорозі в лікарню. За фактом убивства розпочато кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного й Шевченківського управлінь поліції, криміналістична лабораторія та кінологи.

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Правоохоронці спілкуються зі свідками й оглядають прилеглу до місця злочину територію, зокрема встановлюють наявність камер відеоспостереження, які могли зафіксувати зловмисника.

Слідчі кваліфікують подію як умисне вбивство, кримінальне провадження розпочато за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Оновлення. За інформацією пабліка "Київ Оперативний", замах було скоєно на В'ячеслава Соболєва. Відповідно до Вікіпедії, Соболєв - український економіст, кандидат економічних наук, підприємець, директор дочірньої компанії "Нафтогазмережі", заступник голови правління НАК "Нафтогаз України", депутат Київської обласної ради.

Вячеслав Соболев
Фото: wikipedia.org
Вячеслав Соболев

Інформатор пише, що магазини Соболєва продовжують працювати на окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях. Під рестораном "Маріо", власником якого він був, проходили мітинги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram