ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області чоловік викрав і катував імовірного коханця дружини

Він бив його дерев'яною битою і палив ноги газовою лампою.

У Київській області чоловік викрав і катував імовірного коханця дружини
Фото: kv.npu.gov.ua

У Переяслав-Хмельницькому Київської області чоловік викрав і кілька годин катував імовірного коханця своєї дружини. Злочин він скоїв разом зі своїми товаришами, які напали на 38-річного місцевого жителя, побили його, наділи на руки наручники, а на голову - пакет, і завантажили в багажник авто.

Після цього один із нападників продовжив його бити, бив дерев'яною битою по голові та палив газовою лампою ноги, повідомили в пресслужбі поліції Київської області.

"Знущання тривали майже три години. Після цього заручника відпустили додому. Потерпілий звернувся в поліцію", - уточнили правоохоронці.

У Київській області чоловік катував імовірного коханця своєї дружини
Фото: kv.npu.gov.ua
У Київській області чоловік катував імовірного коханця своєї дружини

Поліцейські встановили і затримали зловмисника - 43-річного чоловіка. Йому оголосили підозру у викраденні та катуванні людини, решту учасників нападу встановлюють. Затриманому суд встановив запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Потерпілий з численними травмами перебуває на лікуванні.

Нагадаємо, в липні 2019 року чоловік і жінка викрали свою знайому, вивезли її в ліс і били, вимагаючи у неї гроші.

Спочатку вони домовилися про зустріч з потерпілою близько 1-ї години ночі, а потім силою заштовхали дівчину в автомобіль, вивезли її в лісосмугу і, застосовуючи фізичне насильство, вимагали гроші. Перед тим, як відпустити потерпілу, викрадачі обрізали їй волосся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram