ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі бойовики підбили військовий автомобіль ракетою

Троє військовослужбовців отримали контузію. Серед них - одна жінка.

21 листопада в районі проведення ООС на Донбасі вантажний автомобіль однієї з військових частин був підбитий з протитанкового керованого ракетного комплексу "Фагот".

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Згідно з повідомленням, цей автомобіль на момент обстрілу був не на передовій лінії оборони, а в населеному пункті Шуми. Машина забезпечення розвозила продукти харчування і воду для військовослужбовців на далекі позиції.

"Такої підлості, що в мирному населеному пункті, де проживають тільки цивільні, буде застосована така потужна зброя, ніхто просто не очікував", - наголошується в повідомленні.

За словами військових, пуск ракети здійснювався з відстані близько 2,5 км. Оператор ворожого ПТРК намагався "завести" ракету саме в кабіну, але чітко не розрахував відстань і потрапив у дерев'яний борт кузова.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news
у результаті троє військовослужбовців отримали контузію. Серед них - одна жінка. Зараз вони перебувають на лікуванні у військовому госпіталі. Стан їх здоров'я задовільний.

Нагадаємо, 10 листопада бойовики обстріляли вантажівку ЗСУ біля Новогнатівки, недалеко від ділянки розведення військ. Були поранені четверо військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram