ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові в закладника вилучили наркотиків на п'ять мільйонів гривень

Чоловік організував у своїй квартирі склад наркотичних препаратів.

У Харкові затримали 40-річного закладника, у якого вилучили велику кількість різних наркотиків на загальну суму близько п'яти мільйонів гривень. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Харківської області. 

Фото: НПУ
Фото: НПУ

Оперативники встановили, що затриманий працював закладником на інтернет-магазин. За місцем проживання чоловік влаштував "склад" цього магазину.

Під час обшуків правоохоронці вилучили кілограм амфетаміну, 3 кг психотропної речовини PVP, 150 г мефідрону, близько 500 таблеток екстазі, 100 г МДМА, близько 2 кг канабісу, а також ЛСД, кокаїн, галюциногени і т.д. Вартість вилученого на "чорному" ринку становить близько п'яти мільйонів гривень.

Фото: НПУ
Фото: НПУ

Поліцейські встановили, що інформацію про місця "закладок" затриманий отримував через оператора інтернет-магазину. З представником наркомагазину він вів листування в месенджері.

Фото: НПУ
Фото: НПУ

Вилучене направлено на дослідження. Поліцейські встановлюють джерело і канал поставки наркотиків. Також встановлюють організаторів інтернет-магазину й інших можливих причетних до цієї діяльності.

Фото: НПУ
Фото: НПУ

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Нагадаємо, в Луганській області затримали постачальників марихуани на окуповані території. До складу групи входили жителі Старобільського району, більшість з яких жінки. Під час проведення одночасних обшуків за місцем проживання членів угруповання було вилучено близько 6 кг канабісу, мобільні телефони і понад 35 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram