ГоловнаСуспільствоПодії

На Київщині пенсіонер МВС напав на поліцію, намагаючись звільнити затриманого

Він перегородив правоохоронцям дорогу і розмахував зброєю.

На Київщині пенсіонер МВС напав на поліцію, намагаючись звільнити затриманого
Фото: facebook.com/pol.kyivregion

У Яготині Київської області озброєний пістолетом чоловік перегородив дорогу поліцейському автомобілю, в якому перевозили затриманого підозрюваного.

Чоловік розмахував пістолетом і кричав, що він "начальник поліції", вимагаючи звільнити затриманого за збройний напад на фірму, яка займається паливно-мастильними матеріалами. Про це повідомили на сторінці обласної поліції в Facebook.

"Навівши зброю в бойову готовність, нападник вимагав у правоохоронців відпустити підозрюваного в розбійному нападі. Поліцейські професійно спрацювали. "Визволителя" швидко знешкодили, забрали в нього зброю й одягнули наручники", - уточнили в НПУ.

"Начальник поліції" виявився 50-річним пенсіонером МВС. У нього вилучили пістолет для відстрілу гумових куль.

За погрози правоохоронцям і самовільне присвоєння владних повноважень відкрили два кримінальні провадження, чоловікові вже оголосили підозри.

Нагадаємо, в червні 2019 року в Запорізькій області група чоловіків напала на двох поліцейських. Правоохоронців жорстоко побили і відібрали в них речі. За гарячими слідами затримали двох нападників, пошуки третього тривали до серпня. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram