ГоловнаСуспільствоПодії

Два з трьох водіїв перевищують швидкість на Столичному шосе в Києві

Деякі розганяються на 50 кілометрів понад допустиму норму.

Два з трьох водіїв перевищують швидкість на Столичному шосе в Києві
Фото: 130.com.ua

На Столичному шосе в Києві за одну добу, 18 листопада, одразу 67,8% водіїв перевищили швидкість. Це 19 556 автомобілів, повідомили на сторінці Центру організації дорожнього руху у Facebook.

Антирекорд за швидкістю побила машина, яка їхала зі швидкістю 222 км на годину. Ці дані були отримані за допомогою електронної системи TruSign, встановленої на шосе.

"6,88% (1938) автомобілів перевищили швидкість більш ніж на 50 кілометрів від допустимої. Тож середня швидкість руху за добу склала 76,4 км/год", - уточнили в Центрі організації дорожнього руху.

Зазначають, що максимальна допустима швидкість руху по магістралях Києва в зимовий період становить 50 км на годину. Водіїв закликали дотримуватися цих обмежень, оскільки саме на перевищення швидкості припадає 35% усіх ДТП в Україні.

Нагадаємо, 20 листопада патрульна поліція збільшить кількість приладів TruCAM і додасть нові ділянки, де буде здійснюватися фіксація швидкісного режиму. В Україні з'являться ще 57 обладнаних цією системою точок, ще дві наявні розширять.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram