ГоловнаСуспільствоПодії

У Закарпатській області жінка насмерть забила свого співмешканця держаком мітли

54-річний чоловік помер від отриманих травм.

Фото: zk.npu.gov.ua

У Закарпатській області жінка під час побутового конфлікту насмерть забила держаком мітли свого співмешканця.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Увечері 17 листопада в чергову частину Тячівського відділу надійшло повідомлення про те, що в селі Грушово виявлено тіло 54-річного місцевого жителя без ознак життя. На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. Як з'ясувалося, причиною смерті чоловіка стало заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

"У ході розслідування справи поліція установила попередні обставини події. Під час сварки між цивільним подружжям виник конфлікт, у ході якого жінка дерев'яним держаком від мітли завдала тілесних ушкоджень своєму співмешканцю. У результаті отриманих травм 54-річний чоловік помер", - повідомили правоохоронці.

Відкрито кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу. 55-річній жінці вже повідомили про підозру. Зараз вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше в Києві затримали жінку, яка намагалася замовити вбивство коханки чоловіка за $10 тис.

Як повідомляли, в листопаді суд виніс перший у Києві вирок за домашнє насильство - чоловіка, який систематично знущався над дружиною, заарештували на три місяці. Крім того, в жовтні поліція анонсувала запуск груп реагування на домашнє насильство по всій Україні. Також буде створено загальнонаціональну базу даних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram