ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ООС

У результаті обстрілу поранено одного українського військового.

За минулу добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ООС
Фото: EPA/UPG

За минулу добу окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в результаті чого поранено одного українського бійця. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"18 листопада озброєні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню. Супротивник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Крім того, ворог вів вогонь з гармат БМП", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" російські окупаційні війська здійснили 7 обстрілів: двічі біля Новомихайлівки - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Лебединського - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Березового - з СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Талаківки та Гнутового - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Широкиного - зі стрілецької зброї.

Також зафіксовано 7 ворожих обстрілів у районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Північ": неподалік Кримського - з гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; двічі поблизу Луганського - зі станкових і ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; двічі біля Новотошківського - з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Майського і Гладосового - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

"Учора, 18 листопада, на Приазов'ї, поранення в результаті обстрілу отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил. З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає", - сказано в ранковому зведенні.

Нагадаємо, за час робіт з розмінування біля н.п. Петрівське-Богданівка Донецької області піротехніки знайшли та знешкодили 89 вибухонебезпечних предметів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram