ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві за місяць патрулювання смуги громадського транспорту виписали 4,4 млн грн штрафів

Патрульні затримали близько 8600 порушників.

У Києві за місяць патрулювання смуги громадського транспорту виписали 4,4 млн грн штрафів
Фото: twitter.com/artem_shewa

У Києві поліцейські за результатами патрулювання смуги руху громадського транспорту протягом місяця винесли 8 600 постанов на загальну суму штрафів 4 млн 400 тис. грн. Про це повідомив пресцентр КМДА.

"Ми вже можемо звітувати про перші результати заходів посилення контролю трафіку головних вузлів і вулиць Києва. Зокрема, довело свою ефективність патрулювання смуг громадського транспорту. Як бачимо, результати приголомшливі. Ми працюємо спільно з поліцією в години пік вранці і ввечері - з 7:30 до 9:00 і з 16:30 до 19:00. Усього за місяць (з 15 жовтня по 14 листопада) винесено 8,6 тис. постанов на майже 4,5 млн грн", - підкреслив радник Київського міського голови Максим Бахматов.

Нагадаємо, 29 жовтня Верховна Рада ввела штраф за перевезення дітей без автокрісла. Відповідний законопроєкт підтримали 332 нардепи.

Перший штраф за порушення правил перевезення дітей становитиме 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 510 гривень. Повторне таке порушення протягом року спричинить штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 850 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram