ГоловнаСуспільствоВійна

У районі розведення військ біля Петрівського знайшли 89 вибухонебезпечних предметів

Роботи з розмінування тривають з 13 листопада.

У районі розведення військ біля Петрівського знайшли 89 вибухонебезпечних предметів
Фото: dsns.gov.ua

За час робіт з розмінування біля н.п. Петрівське-Богданівка Донецької області піротехніки ДСНС знайшли і знешкодили 89 вибухонебезпечних предметів.

Розмінування території в районі розведення сил і засобів триває з 13 листопада. За цей час було досліджено 12,17 га, повідомили в пресслужбі ДСНС.

"Станом на 14:00 17 листопада піротехніки [з початку доби] обстежили площа 2,6 га, вилучили і знешкодили 40 одиниць вибухонебезпечних предметів і 35 одиниць набоїв різного калібру", - повідомили в ДСНС.

Продовження робіт із розмінування заплановане на 9-ту ранку 18 листопада.

Нагадаємо, біля населених пунктів Петрівське і Богданівка у Волноваському районі Донецької області 9 листопада розпочався розведення сил і засобів. 11 листопада міністр оборони Андрій Загороднюк заявив, що бойовики намагаються зірвати процес розведення військ у Петрівському.

11 листопада у штабі ООС повідомили про завершення практичної частини відведення сил і засобів на ділянці Богданівка-Петрівське.

13 листопада почалося розмінування територій на цій ділянці розведення військ. Планувалося, що на цей процес піде до семи діб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram