ГоловнаСуспільствоЖиття

Чорна п'ятниця на Kasta. Два тижні знижок до -90% на всі товари

Чорна п'ятниця на Kasta. Два тижні знижок до -90% на всі товари

Чорна п'ятниця 2019” в онлайн-гіпермаркеті Kasta перетворюється на справжній марафон. Протягом двох тижнів, з 18-го по 29-е листопада, клієнти зможуть вибирати знижки та акції на деякі з груп товарів: від аксесуарів та одягу до гаджетів і побутової техніки.

H & M, oodji, Xiaomi, Mango, Under Armour, Carlo Pazolini, Puma, Nike - це тільки частина крутих брендів з тегом Black Friday, які ви можете додати у вішліст і купити з великими знижками. А якщо при цьому ви зробите оплату банківською карткою Visa, то отримаєте додаткові -5%. А на кожне п'яте таке замовлення знижка збільшується до -20%.

Black Fridays від Kasta:

18.11 - Black Friday Start NOW. Знижки до -90%.

19.11 - Знижки до -70% на одяг.

20.11- Не прогав, в цей день Мега-сюрпризи!

21.11 - Знижки до -80% на спорт і одяг для дітей.

22.11 - Знижки до -60% на електроніку.

23.11 - Не прогав, в цей день Мега-сюрпризи!

24.11 - Не прогав, в цей день Мега-сюрпризи!

25.11 - Black Brands SALE. Знижки до -90% на топ-бренди.

26.11 - Не прогав, в цей день Мега-сюрпризи!

27.11 - Зима-Літо SALE. Знижки до -80%.

29.11 - Black Friday GRAND FINAL.

У своїй роботі Kasta дотримується своєї основної місії - дивувати клієнтів, перетворюючи онлайн-шопінг на швидкий, зручний і дешевий процес. Команда платформи є одним з головних інноваторів на ринку української онлайн-торгівлі, створюючи все нові простори для результативного зростання.

І цього року Чорна п'ятниця перетворюється на велике свято знижок. На більш ніж 300 брендів з каталогу ціни знизяться до -90%. І усі товари можна буде придбати, зробивши всього кілька кліків.

Традиційно Чорна п'ятниця є періодом найграндіозніших знижок і акцій, що починаються відразу ж після Дня Подяки в США. Саме у ці дні в магазинах збираються багатотисячні черги, знижки досягають до 95%, а за популярні бренди влаштовують справжні бійки. І якщо раніше це була виключно американська історія, то тепер це відбувається і в Україні. У тому числі і на Kasta.

Щоб не пропустити мега-подію року, підпишіться на email або sms-розсилку. Якщо ж ви хочете отримати всі переваги онлайн-шопінгу на платформі, завантажуйте мобільний додаток Kasta на смартфон. З ним Чорна п'ятниця стане ще цікавішою, адже саме там всі акції стартують на 15 хвилин раніше, а також ви будете отримувати повідомлення про зниження цін на бажані товари.

Зроблені вами замовлення будуть максимально швидко доставлені в одне з 106 відділень Kasta Post по всій країні. Або ж ви можете замовити додому безкоштовну кур'єрську доставку, сплативши участь в програмі лояльності Black. Якщо ж річ вам не підійде, ви можете оформити її повернення і отримати гроші на карту буквально за кілька хвилин.

Разом з Kasta Black Friday набуває нового сенсу. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram