ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві боржник стріляв у співробітників банку, які прийшли до нього через невиплату кредиту

Постраждав один співробітник фінустанови.

У Києві боржник стріляв у співробітників банку, які прийшли до нього через невиплату кредиту
Фото: Пресс-служба полиции

У Деснянському районі Києва чоловік під час конфлікту вистрілив з травматичної зброї в працівника банку, який прийшов до нього додому через заборгованість за кредитом.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

"Надійшло повідомлення від киянина про те, що невідомі намагаються виламати двері його квартири на вулиці Лисківській. А потім надійшло повідомлення про стрілянину за вказаною адресою. На виклик відразу виїхали екіпажі патрульних і слідчо-оперативні групи територіального та головного управлінь поліції. На момент приїзду правоохоронців двері квартири були відчинені, а всередині приміщення перебували п'ятеро представників банку і власник помешкання", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що представники банку прийшли за місцем проживання чоловіка для перевірки майна, яке стало власністю банку через невиплату кредиту. Господар квартири дістав травматичний пістолет для відстрілу гумовими кулями і зробив два постріли. Одна з куль влучила одному з чоловіків у ногу. З непроникаючим пораненням його госпіталізували.

На прохання поліцейських власник помешкання надав дозвіл на зброю. У загальному коридорі експерти знайшли і вилучили дві стріляні гільзи. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, в Харкові 22-річний поліцейський відділу в метро відкрив стрілянину на станції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram