ГоловнаСуспільствоОсвіта

Радник прем'єра Голик: 100 шкіл, дитсадків, стадіонів і доріг - це реально

"Є чіткий план, як цей проєкт буде втілюватися в життя".

Радник прем'єра Голик: 100 шкіл, дитсадків, стадіонів і доріг - це реально

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голик упевнений, що ідея президента Володимира Зеленського протягом року побудувати по всій країні 100 шкіл, дитячих садків, стадіонів і доріг - абсолютна реальна. Про це він написав у своєму Facebook.

«Є чіткий план, як цей проєкт буде втілюватися в життя. Це амбітне завдання. Непросте в адмініструванні, але, впевнений, все вийде», - сказав Голик і уточнив, що безпосередньою реалізацією цього проєкту займуться обласні адміністрації, як це було зроблено в Дніпропетровській ОДА за останні чотири роки.

Нагадаємо, за цей час тут було побудовано і капітально відремонтовано більше 500 доріг, близько 50 дитячих садків, 40 шкіл, 20 стадіонів, 40 спорткомплексів. При цьому освітні та спортивні об'єкти будувалися за новими ультрасучасним проектам місцевих архітекторів.

«Головна мета заходу - консолідація зусиль і ресурсів бюджетів усіх рівнів та програм на ключових об'єктах, а не розмазування їх тонким шаром по тисячам дрібних ремонтів, кожен з яких триває роками».

Голик зазначив, що міністерка освіти Ганна Новосад вже презентувала програму такого масштабного будівництва, перебуваючи в новому дитсадку в селі Обухівка Дніпропетровської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram