ГоловнаСуспільствоПодії

Убитий у Житомирській області адвокат у справі Вороненкова першим відкрив стрілянину

Смертельне поранення він отримав у відповідь на вогонь з пістолета.

Місце вбивства адвоката в справі Вороненкова
Фото: zt.npu.gov.ua/
Місце вбивства адвоката в справі Вороненкова

Убитий у лісі в Житомирській області керівник ГО "Радомишльські мисливці" Святослав Пархоменко, який також був адвокатом у справі про вбивство ексдепутата Держдуми Дениса Вороненкова, першим відкрив стрілянину.

Під час конфлікту з мисливцями, яких Пархоменко та ще двоє єгерів запідозрили в браконьєрстві, він зробив декілька пострілів з пістолета у бік одного з опонентів. Той у відповідь вистрілив у нього з мисливської рушниці, повідомили в пресслужбі поліції Житомирської області.

"У результаті єгер, 41-річний киянин, отримав смертельне поранення, а мисливця, 52-річного жителя Київської області, доставили в реанімацію Коростишівської лікарні у важкому стані", - уточнили правоохоронці.

На місці стрілянини вилучили незареєстрований пістолет Browning і мисливську рушницю, з яких вели вогонь. Також вилучили автомобілі всіх учасників смертельного конфлікту.

Фото: zt.npu.gov.ua/

Нагадаємо, що Дениса Вороненкова застрелив кілер 23 березня 2017 року в центрі Києва біля п'ятизіркового готелю Premier Palace. Він переїхав в Україну наприкінці 2016 року і прийняв українське громадянство. Вороненко був одним зі свідків у справі про державну зраду Віктора Януковича.

25 жовтня 2019 року в Харкові в перестрілці було вбито одного зі свідків у справі Вороненкова - Володимира Бороха. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram