ГоловнаСуспільствоПодії

Представника Харківської міськради облили зеленкою після суду про перейменування проспекту Григоренка

Міськрада вимагає оперативно розслідувати цей інцидент.

Після суду про перейменування проспекту Петра Григоренка в Харкові невідомі облили зеленкою заступника директора юридичного департаменту Харківської міськради Костянтина Прокоп'єва. Про це повідомляють у прес-центрі Харківської міськради.

У зв'язку з цим міськрада вимагає від правоохоронних органів оперативно розслідувати інцидент і притягнути винних до відповідальності.

"За словами Костянтина Прокоп'єва, троє невідомих напали на нього ззаду й облили обличчя зеленкою, яка потрапила йому в око. При цьому він встиг сфотографувати одного з нападників. На цей момент заступника директора департаменту доставили на обстеження в міську клінічну лікарню №14", - повідомляють у прес-службі.

Як повідомило агентство "Інтерфакс-Україна", за цим фактом Нацполіція Харкова розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Нагадаємо, сьогодні, 8 листопада, другий Апеляційний адміністративний суд підтримав декомунізацію і скасував рішення Харківської мерії про присвоєння проспекту Петра Григоренка імені маршала Жукова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram