ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області оголосили НС через зрив опалювального сезону

Новий Розділ і Новояворівськ залишилися без опалення.

У Львівській області оголосили НС через зрив опалювального сезону
Фото: moygrad.kiev.ua

Сьогодні, 8 листопада, Львівська обласна державна адміністрація оголосила надзвичайну техногенну ситуацію через зрив опалювального сезону в Новому Роздолі і Новояворівську. Про це повідомляє пресцентр Львівської ОДА.

Зазначають, що підприємство "Гарант Енерго М" не виконало відповідного доручення ОДА, через яке зірвався опалювальний сезон у містах Новий Розділ і Новояворівськ.

"Станом на сьогодні всі терміни вичерпано. ПП "Гарант Енерго М" не виконало ці протокольні доручення. Підбиваючи підсумки та враховуючи інші обставини, констатуємо, що підприємство не здатне забезпечити роботу ТЕЦ і запустити опалювальний сезон у цих містах", - сказано в заяві ОДА.

Зараз управління Держслужби з НС разом з департаментом з питань цивільного захисту готують відповідний пакет документів.

"Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, необхідно невідкладно розглянути можливість зміни керівника, який неналежно виконує покладені на нього завдання з управління переданими активами", - підкреслили в адміністрації.

Нагадаємо, 5 листопада в Кропивницькому чотири мікрорайони залишилися без тепла через пошкодження газопроводу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram