ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ

Поранено чотирьох українських військових.

За минулу добу бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

6 листопада озброєні формування РФ і її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого поранення отримали четверо українських військових. Про це повідомляє штаб ООС.

"Супротивник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - сказано в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти вчинили 5 обстрілів: біля Пісків - з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів; двічі біля Водяного, що на Приазов'ї - з РПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; двічі поблизу Тарамчука - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" також зафіксовано 5 ворожих обстрілів: неподалік від Майського - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Зайцевого - зі станкових протитанкових гранатометів; поблизу Кримського - з великокаліберних кулеметів і гранатометів; на околиці Новотошківського - з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП-1, стрілецької зброї, РПГ і автоматичних гранатометів; неподалік від Луганського - зі станкових протитанкових гранатометів і АГС.

"Учора, 6 листопада, осколкові поранення отримали четверо військовослужбовців Об'єднаних сил", - повідомляє штаб ООС.

З початку цієї доби окупанти вчинили два обстріли: біля Водяного з ручних протитанкових гранатометів, а неподалік від Кримського з РПГ і великокаліберних кулеметів. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від "Слуги народу" і радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу Максим Ткаченко заявив, що керівники установ в окупованих районах можуть зберегти посади після повернення території. За його словами, "на тому боці зараз у владі є професійні люди", які залишилися на окупованій території з різних причин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram