ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

З початку доби бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів жоден український військовослужбовець не постраждав.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Протягом цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці тричі порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Всі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Водяного - з ручних і станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; біля Старогнатівки - з великокаліберних кулеметів; і в районі Лебединського - з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"Втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил немає", - повідомили в ООС.

Зазначається також, що тривають заходи в області розведення №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Також українська сторона готується до розведення сил і засобів на ділянці №3 (Богданівка - Петровське). Початок заходів попередньо заплановано на 8 листопада за умови дотримання режиму тиші на цій ділянці протягом семи діб.

Нагадаємо, сьогодні оборонний комітет Ради провів виїзне засідання в Золотому-4.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram