ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному п'яний водій на Volkswagen протаранив припаркований автомобіль патрульних

Двоє поліцейських і винуватець ДТП госпіталізовані.

У Рівному водій автомобіля Volkswagen Passat протаранив припаркований поліцейський автомобіль.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Київській обласного центру до поліції надійшло 1 листопада о 14:27.

Пресслужба ГУНП в Рівненській області повідомляє, що 37-річний водій автомобіля Volkswagen Passat зіткнувся з припаркованим біля узбіччя службовим автомобілем патрульної поліції, екіпаж якого перебував у салоні авто. В результаті ДТП три людини доставлені в лікарню. Серед постраждалих - двоє поліцейських і водій Volkswagen Passat.

За даними першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, обидва поліцейських госпіталізовані з попередніми діагнозами закрита черепно-мозкова травма, а в патрульної ще й забій шийного відділу хребта. Винуватець ДТП з травмами теж госпіталізований.

"Встановлюється, чи був водій Volkswagen Passat в стані сп'яніння, він проходить відповідне обстеження відповідно до закону. Але, судячи з ознак, які у нього були: запах з порожнини рота, сильне порушення координації і мови, - можна зробити висновок, що він був дуже сильно нетверезий", - написав Білошицький у фейсбуці.

У жовтні у Миколаєві в ДТП загинув 25-річний патрульний. Ще один співробітник поліції, який був за кермом, отримав важкі травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram