ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли ділянку розведення сил біля Золотого-4 з великокаліберних кулеметів

Втрат серед українських військових немає.

Окупанти обстріляли ділянку розведення сил біля Золотого-4 з великокаліберних кулеметів
Фото: Макс Левин

У суботу, 26 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив сім обстрілів: неподалік Невельського, двічі біля Мар'їнки, двічі поблизу Талаківки, а також біля Красногорівки і Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 14 обстрілів: п'ять разів поблизу Новолуганська, неподалік Хутора Вільний, двічі біля Золотого (за межами дільниці розведення), двічі поблизу Луганського, біля Зайцевого, Світлодарська та Новгородського.

Крім того, бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ділянку розведення сил і засобів біля Золотого-4.

Втрат у результаті обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил в суботу не було.

З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці тричі порушили режим припинення вогню: поблизу Луганського, Новолуганського і Світлодарська.

Нагадаємо, в п'ятницю, 25 жовтня, окупанти на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram