ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 16 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі

Втрат серед українських військових немає.

З початку доби бойовики 16 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з забороненої мінськими домовленостями артилерії калібру 122 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 11 обстрілів по позиціях Об'єднаних сил біля Водяного, Піщевика, Павлополя, Лебединського, Пісків, Тарамчука і Старогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 5 разів обстріляли українські позиції поблизу Зайцевого, Луганського і Кримського.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу загинув український військовослужбовець, два отримали поранення і один - бойову травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram