ГоловнаСуспільствоЖиття

Коломойському сподобався номер "Кварталу" про Гонтареву: "Не останнє ж майно згоріло"

Олігарх розповів, що наразі не бачив номеру, але обіцяв подивитися.

Коломойському сподобався номер "Кварталу" про Гонтареву: "Не останнє ж майно згоріло"
Фото: Анна Стешенко

Олігарх Ігор Коломойський не дивився музичного номеру студії "Квартал 95", присвяченого пожежі в будинку ексголови Нацбанку України Валерії Гонтаревої, однак після запитань журналістів сказав, що номер йому сподобався і пообіцяв його подивитися.

Про це він заявив у коментарі "Радіо Свобода".

За словами Коломойського, йому "дуже сподобалася" фраза про те, що "хата згоріла від сорому", а ще більше - про те, що "Валерія думає на Валерича". Журналісти запитали, чи не вважає Коломойський такий номер насмішкою, бізнесмен відповів, що ні.

"Так не останнє ж майно згоріло. Що, тільки в неї будинок згорів? А скільки на Донбасі будинків згоріло?" - сказав він.

На питання про те, чи сподобається йому, якщо "Квартал" жартуватиме про згорілі на Донбасі будинки, Коломойський відповів: "Коли вони будуть жартувати - будемо розмовляти. А ми зараз говоримо в контексті... Маніпуляціями тільки не займайтеся".

Він також спростував закиди в тому, що номер про підпал будинку Гонтаревої міг замовити саме він на її день народження.

"Я не знаю, коли день народження у Валерії Гонтаревої, хоча це нескладно дізнатися за бажання. По-друге, я не брав і не беру участі у створенні контенту «Кварталу 95», тим більше, на честь дня народження Гонтаревої (занадто багато їй честі)", - сказав Коломойський.

Він також додав, що "не підтримує зв'язку з "Кварталом" з вересня минулого року і на політику їхніх жартів не впливає".

Нагадаємо, напередодні в мережі з'явилося свіже відео "Кварталу 95", в якому Євген Кошовий разом з хором імені Григорія Верьовки заспівав пісню "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала". На YouTube відео майже відразу ж зібрало 10 тисяч дизлайків. Міністр культури Володимир Бородянський у своєму фейсбуці попросив вибачення в Гонтаревої за участь хору, який фінансується переважно за рахунок держави.

Як повідомляли, вночі 17 вересня Гонтаревій спалили будинок у селі Гореничі під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram