ГоловнаСуспільствоПодії

​У Київській області викрили поліцейських, які організовували "дозвілля" засудженим

Співробітники конвойної служби організовували зустрічі зі сторонніми і влаштовували "застілля", в яких самі брали участь.

​У Київській області викрили поліцейських, які організовували "дозвілля" засудженим
Фото: facebook.com/pol.kyivregion

У Київській області правоохоронці викрили працівників конвойної служби, які організовували "дозвілля" для засуджених у підвальному приміщенні.

Про це повідомила пресслужба поліції у фейсбуці.

Зазначається, що четверо поліцейських відсторонені від виконання службових обов'язків. Зібрані щодо них матеріали будуть передані в Державне бюро розслідувань.

Як з'ясувалося, співробітники конвойної служби організовували ув'язненим зустрічі зі сторонніми особами.

"Зокрема працівники поліції влаштовували ув'язненим зустрічі зі сторонніми громадянами, серед яких були і особи з кримінальним минулим, і навіть організовували їм застілля, до яких і самі долучалися. Також встановлено, що вони дозволяли їм користуватися мобільними телефонами і навіть вживати алкоголь і наркотики", - розповів начальник Головного управління Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Під час затримання в підвальному приміщенні перебували п'ятеро підсудних, п'ятеро "гостей" і четверо правоохоронців. У одного з відвідувачів вилучили предмет, схожий на пістолет (імовірно, травматичний), шприци та мобільні телефони.

Слідчі почали кримінальне провадження за ст. 364 КК (зловживання владою або службовим становищем). Також призначена службова перевірка, на час проведення якої конвоїри відсторонені від виконання службових обов'язків.

Нагадаємо, раніше в Києві поліцейський звільнив з-під варти ув'язненого і пішов з ним в ресторан і в бордель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram