ГоловнаСуспільствоВійна

Український військовий отримав поранення після підриву на замаскованому вибуховому пристрої на Донбасі

Станом на 12:30 бойовики тричі відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Український військовий отримав поранення після підриву на замаскованому вибуховому пристрої на Донбасі
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку доби бойовики продовжили порушувати режим припинення вогню на Донбасі і станом на 12:30 російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Про це повідомляють на сайті Міністерства оборони.

На Луганському напрямку після 10 години ранку бойовики випустили по опорних пунктах підрозділів Об'єднаних сил вісім мін 82-го калібру неподалік від Новозванівки і вісім мін калібру 120 мм поблизу Золотого.

На Донецькому напрямку з 8:10 до 8:30 зі станкових і ручних протитанкових гранатометів обстрілювали позиції українських військових поблизу Павлополя.

"За наявною інформацією, втрат у результаті обстрілів немає. Але один наш воїн отримав поранення в результаті підриву на замаскованому невідомому вибуховому пристрої під час проведення інженерної розвідки. Військовослужбовця евакуйовано до медичного закладу", - повідомили в Міноборони.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, зенітних установок, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. У результаті обстрілу один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Зазначимо, що цієї ночі Росія після довгої перерви перекинула на окупований Донбас черговий "гумконвой".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram