ГоловнаСуспільствоЖиття

Кабмін виділив 70 млн грн для Центрів надання адміністративних послуг

Уряд має намір об'єднати Центри надання адміністративних послуг

Кабмін виділив 70 млн грн для Центрів надання адміністративних послуг
Фото: facebook.com/PMHoncharuk

Кабінет Міністрів виділив 70 млн грн на обладнання для видачі паспортів, водійських прав і реєстрації транспортних засобів у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми сьогодні зробили перший крок до об'єднання мережі ЦНАП. Так сталося, що в минулому уряді багато міністерств намагалися зробити собі "прозорі офіси", ЦНАП, кожен свою інфраструктуру будував. Так не буде... Ми їх оптимізуємо. Сьогодні ми прийняли рішення про порядок використання коштів для однієї з цих мереж - ЦНАП, і в цей порядок вже закладена логіка об'єднання", - сказав Гончарук.

Прем'єр зазначив, що всі ці структури створені з однією метою - надавати адміністративні послуги населенню, - тому їх об'єднання неминуче.

Нагадаємо, 4 жовтня нардепи Верховної Ради підтримали програму дій уряду, запропоновану прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком. Відповідно до закону про Кабмін, після прийняття програми дій парламент 12 місяців не може розглядати питання про відповідальність уряду і звільнити його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram