ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Під час обстрілів українські військові не постраждали.

За добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів українські військові не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"8 жовтня озброєні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї... За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться у ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 10 обстрілів: неподалік Пісок - з мінометів калібру 82 мм, а також зі стрілецької зброї; поблизу Опитного - з мінометів калібру 82 мм; двічі неподалік Новотроїцького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі поблизу Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; Поблизу Новогригорівки - зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Пищевика і Павлополя - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" обстріляли такі населенні пункти: Новолуганське, Луганське, Хутір Вільний, Світлодарськ.

Нагадаємо, протягом дня у вівторок бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram