ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі в п'ятницю загинув військовий, двоє бійців отримали поранення (оновлено)

Олегу Ремінному було 33 роки.

На Донбасі в п'ятницю загинув військовий, двоє бійців отримали поранення (оновлено)
Фото: Макс Левин

У районі проведення операції Об'єднаних сил під час обстрілів бойовиків у п'ятницю, 4 жовтня, загинув український військовослужбовець, ще двоє - отримали поранення.

У ранковому зведенні штабу ООС повідомляється, що за добу збройні формування Російської Федерації та її найманці 32 рази порушили режим припинення вогню.

"Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що бойовики відкривали вогонь з автоматичного гранатомета по ділянці розведення сил і засобів в районі населеного пункту Богданівка. Під час цього обстрілу отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Всього за добу в результаті ворожих обстрілів поранення різного ступеня тяжкості отримали двоє військовослужбовців.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці тричі порушили режим припинення вогню біля населених пунктів: Гнутове, Новогнатівка, Золоте.

Протягом цієї доби внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Оновлення 11:00. У п'ятницю на Донбасі загинув старший солдат 1-ї окремої танкової Сіверської бригади Олег Ремінний. Про це повідомляється на сторінці бригади у фейсбук.

Зазначається, що військовий отримав поранення в результаті ворожого обстрілу на одній з передових позицій.

Олег Ремінний уродженець Черкаської області. З 2017 року воював на Донбасі механіком-водієм розвідувальної роти 1-ї окремої танкової Сіверської бригади.

Йому було 33 роки.

Олег Ремінний
Фото: https://www.facebook.com/1ogtb
Олег Ремінний

Нагадаємо, в четвер на Донбасі загинув український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram