ГоловнаСуспільствоЖиття

З'явилися повідомлення про затримання ексдружини Князєва на польській митниці з €650 тис. готівкою

Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

З'явилися повідомлення про затримання ексдружини Князєва на польській митниці з €650 тис. готівкою
Фото: Павел Верещагин / facebook

У соціальних мережах з'явилися повідомлення про те, що колишню дружину голови Національної поліції України Сергія Князєва Вікторію і ще трьох осіб було затримано в пункті пропуску на польському кордоні з великою сумою незадекларованої валюти. Офіційно інформація не підтверджена.

Про це повідомив у фейсбуці колишній співробітник української митниці, блогер Павло Верещагін.

За його інформацією, ці особи досі у статусі затриманих на польському кордоні.

"Згідно з отриманою інформацією з української сторони, перетин кордону/коридор забезпечувався представниками Прикордонної служби України", - написав Верещагін.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич написав у фейсбуці, що затримана жінка - Вікторія Князєва, колишня дружина голови української Нацполіції.

Екснардеп Верховної Ради Сергій Лещенко також повідомив у Telegram, що неофіційне польське джерело підтверджує затримання Князєвої.

Разом із тим польська податкова адміністрація спростовує факт затримання, повідомляє Zaxid.net.

"Митниця не фіксувала спроби ввезення такої суми в останні дні", - прокоментувала речниця податкової адміністрації Любліна Марта Шпаковська.

У Держприкордонслужбі LB.ua повідомили, що не отримували будь-якої інформації від польської сторони про це, зокрема про обставини і громадян, які могли перебувати в тому автомобілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram