ГоловнаСуспільствоПодії

У результаті потрійної ДТП у Київській області загинули три людини

Двоє загинули на місці, один помер у кареті швидкої допомоги.

У результаті потрійної ДТП у Київській області загинули три людини
Фото: kv.npu.gov

На автодорозі «Київ-Харків» біля села Бзів Баришівського району Київської області в результаті ДТП за участю трьох машин загинули три людини. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Київської області.

«Рухаючись у напрямку Харкова по швидкісній трасі. вантажівка зіткнулася з припаркованим на узбіччі пасажирським автобусом. Від удару той наїхав на трьох чоловіків, які стояли перед ним», - сказано в повідомленні.

Після зіткнення з пасажирським автобусом винуватця ДТП протягло вперед, і він в'їхав і зчепився ще з однією машиною на узбіччі.

У результаті аварії двоє людей від отриманих травм загинули на місці події, третя людина померла вже в кареті швидкої дорогою до лікарні.

Фото: kv.npu.gov

На цей момент поліція встановлює причини ДТП. За цим фактом порушено кримінальне провадження згідно зі ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Фото: kv.npu.gov

Нагадаємо, в Чернігові підліток взяв у діда автомобіль, зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. У результаті він не впорався з керуванням і влетів у дерево, в результаті чого водій і троє пасажирів загинули на місці ДТП.

Дівчина, яка сиділа на пасажирському сидінні, вижила. Зазначають, що зіткнення було таким сильним, що автомобіль розірвало на частини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram