ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець загинув, двох поранено.

За добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, обстрілюючи позиції ЗСУ із заборонених 82 мм мінометів.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"За минулу добу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зі складу Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

Протягом вівторка бойовики здійснили сім обстрілів у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Вогонь вели з гранатометів різних систем, у тому числі автоматичних і ручних протитанкових, а також зі стрілецької зброї.

Ще чотири обстріли, в тому числі з гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї, відбулися в районі відповідальності угруповання "Північ".

З початку поточної доби бойовики один раз відкривали вогонь - неподалік Травневого - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї.

Нагадаємо, напередодні проведення переговорів у "нормандському форматі" Росія прискорила процес надання російського громадянства жителям окупованих районів Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram