ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі загинув один військовий, двоє отримали поранення

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі загинув один військовий, двоє отримали поранення
Фото: Макс Левин

З початку доби збройні формування Російської Федерації і її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, обстрілюючи позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС в фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" відбулося три обстріли: неподалік Новотроїцького у напрямку Докучаєвська - з автоматичного гранатомета; поблизу Водяного у напрямку Ужівки - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; в районі Павлополя - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики двічі відкривали вогонь: в районі Залізного з ручного протитанкового гранатомета, а також поблизу Новотошківського з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"З початку доби під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зі складу Об'єднаних сил загинув. Двоє військовослужбовців отримали поранення", - йдеться в вечірньому зведенні.

Нагадаємо, в травні-серпні на Донбасі загинули 8 мирних жителів, 60 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram