ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві троє п'яних молодиків відлупцювали поліцейського за зауваження

Правоохоронець вистрілив одному з нападників у ногу.

У Києві троє п'яних молодиків відлупцювали поліцейського за зауваження
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві правоохоронці затримали трьох осіб, підозрюваних у нападі на поліцейського.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

Інцидент стався в Дарницькому районі. Близько першої години ночі правоохоронець повертався додому і помітив у дворі гучну п'яну компанію. Він підійшов до них, представився, показав службове посвідчення і зробив зауваження.

Після цього один із хлопців почав перепалку, а інший вдарив його і розпилив газ в обличчя.

"Травмований спецпризначенець дістав свій зареєстрований травматичний пістолет і, зробивши спочатку попереджувальний постріл угору, вистрілив опонентові в ногу", - розповіли в поліції.

Після цього троє молодих людей накинулися на поліцейського і почали його бити. Тим часом із магазину, розташованому у дворі будинку, вибігли охоронці, які втрутилися в ситуацію. Поліцію і "швидку" викликала дівчина з компанії порушників.

Лікарі госпіталізували потерпілих. Поліцейського - з гематомами і травмами тіла, а також переламаними ребрами. Зараз він проходить додаткові медичні обстеження.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Інший постраждалий, який отримав вогнепальне поранення ноги, перебуває в лікарні. За інформацією лікарів, його життю нічого не загрожує.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Слідчі опитали фігурантів і свідків конфлікту, а також опрацювали відео з камер спостереження. Трьох молодих людей, які били поліцейського, затримано. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в Києві господар будинку стріляв по пожежниках з нагана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram