ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області загинуло двоє людей через спалах сухостою

Крім того, неповнолітня дівчинка гралася з вогнем, через що загорілося поле кукурудзи розміром близько 10 гектарів.

У Київській області загинуло двоє людей через спалах сухостою
Фото: Поліція Київської області

У Київській області в селі Бикова Гребля Білоцерківського району та в селі Гайове Броварського району загинуло двоє жителів через займання сухостою. Про це повідомляє Поліція київської області у фейсбуці. 

"Незважаючи на численні застереження і заборони, громадяни і далі спалюють сухостій", - зазначає поліція. Через це загинув житель села Бикова Гребля Білоцерківського району.

Крім того, жителя села Гайове з 90% опіків тіла було доставлено в реанімацію, де згодом помер. Попередньо, причиною загоряння став недопалок, який потрапив у сухі гілки.

Поліція зафіксувала ще один випадок пожежі в селі Хмелівка Тетіївського району. Неповнолітня дівчинка гралася з вогнем, у результаті чого загорілося поле кукурудзи розміром близько 10 гектарів. У цьому випадку обійшлося без жертв.

Нагадаємо, в квітні цього року в Житомирській області пожежа мало не знищила малонаселене село. На його ліквідацію знадобилося більш ніж 7 годин.

Процес гасіння був ускладнений ще й тим, що на місці пожежі не було джерела води. Для заправки пожежних машин водою рятувальники їздили на приватну "копанку" за 5 км від місця події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram