ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві господар охопленого вогнем будинку стріляв по пожежниках із нагана

Згодом чоловік перепросив за свій вчинок, пояснивши, що не відразу впізнав рятувальників.

У Києві господар охопленого вогнем будинку стріляв по пожежниках із нагана
Архивное фото
Фото: voinvtebe.com

У неділю ввечері в Києві сталася пожежа в приватному будинку на вулиці Набережно-Корчуватській, що в Голосіївському районі столиці. Під час ліквідації пожежі по рятувальниках були зроблені постріли.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Прибулі на місце пожежники встановили, що горить прибудова до житлового будинку і розпочали гасіння. У цей час у їхній бік було здійснено п'ять пострілів із револьвера системи "наган", переобладнаний для відстрілу гумових куль.

"Саме під час розвідки в приватному будинку в бік рятувальників було здійснено перший постріл без попередження. У приміщенні був господар, чоловік 1955 року. Покинувши будинок, начальник варти дав команду особовому складу залишити територію приватної садиби. На той момент загоряння вже було ліквідовано. Господар садиби вийшов у двір і зробив ще кілька пострілів у бік пожежних підрозділів", - повідомили в ДСНС.

По прибуттю на місце події співробітників поліції стрільця затримали. Він добровільно віддав зброю і перепросив за свій вчинок, пояснивши, що не відразу впізнав пожежників.

На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у квітні в Чернігівській області невідомі побили пожежників, які приїхали гасити суху траву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram