ГоловнаСуспільствоПодії

У мукачівській школі сталося масове отруєння, троє дітей у реанімації (оновлено)

За попередньою інформацією, діти отруїлися газом.

У мукачівській школі сталося масове отруєння, троє дітей у реанімації (оновлено)
Архивное фото
Фото: vikka.ua

На Закарпатті в місті Мукачево сталося масове отруєння дітей у школі, три дитини потрапили в реанімацію. Про це повідомляє агентство «Укрінформ» з посиланням на головного лікаря Закарпатської обласної дитячої лікарні.

Зазначають, що наразі невідомо, чим саме отруїлися діти. Троє з них перебувають у тяжкому стані в реанімації обласної дитячої лікарні.

Оновлення. Mukachevo.net зазначає, що в лікарню надійшло троє школярів з втратою свідомості, судомами, а ще троє - з отруєнням середньої тяжкості. Пізніше одну дитину довезли батьки. Всі діти скаржилися на сильний головний біль і нудоту.

Стан дітей, які перебувають у реанімації, більш-менш стабільний.

"Укрінформ" повідомляє, що це учні з мукачівської школи №10. Інцидент стався на перерві, серед учнів 5 і 6 класів.

За попередньою інформацією поліції, діти отруїлися газом з балончика. За свідченнями, які надали поліції в школі, діти відчули різкий запах, після чого їм стало погано. "Зараз поліція перевіряє цю інформацію, а також з'ясовує, хто розпорошив газ у школі", - цитує агентство прессекретаря Мукачівського відділу поліції.

Нагадаємо, на початку вересня повідомляли, що в селищі Авангард під Одесою сталося масове отруєння шаурмою. У результаті цього госпіталізували 37 осіб - усіх із симптомами гастроентероколіту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram