ГоловнаСуспільствоЖиття

Наймолодший ексбранець Кремля зробив пропозицію своїй дівчині просто в госпіталі

Весілля планують тільки наступного літа, адже наречена неповнолітня.

Наймолодший ексбранець Кремля зробив пропозицію своїй дівчині просто в госпіталі
Эйдер Андрей
Фото: facebook/Эйдер Андрей

Наймолодший ексбранець Кремля матрос катера "Бердянськ "Андрій Ейдер, звільнений 7 вересня, прямо в госпіталі зробив пропозицію своїй дівчині.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Романтичний сюрприз для закоханих готувала вся сім'я моряка. Кільце з діамантами хлопець попросив купити своїх батьків через адвоката за чотири дні до звільнення. І рідня вибір Андрія підтримала, адже зустрічається пара три роки", - йдеться в повідомленні.

Правда, весілля планують тільки наступного літо, тому що наречена неповнолітня. Андрію 19 років, а нареченій Марині - 17.

Так, повідомляється, що сюрприз для закоханих готувала вся сім'я моряка. Кільце з діамантами хлопець попросив купити своїх батьків через адвоката за чотири дні до звільнення.

Родичі схвалили вибір Андрія, адже зустрічається пара три роки. Однак весілля планується тільки наступного літа, оскільки наречена неповнолітня. Андрію 19 років, а нареченій Марині - 17 років.

Нагадаємо, 26 червня український військовополонений моряк Віктор Беспальченко одружився на своїй нареченій Тетяні. Пару розписали в московському СІЗО "Лефортово".

Раніше в Міноборони повідомили, що стан здоров'я звільнених українських моряків задовільний. Вони проходять медико-психологічну реабілітацію у військовому клінічному госпіталі. Їм надають допомогу психологи і військовий капелан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram