ГоловнаСуспільствоЖиття

Стан здоров'я звільнених українських моряків задовільний, - Міноборони

Кожному з моряків призначено поетапне лікування.

Стан здоров'я звільнених українських моряків задовільний, - Міноборони
Фото: mil.gov.ua

На цей момент стан здоров'я українських моряків, звільнених 7 вересня, розцінюють як задовільний. Про це повідомляє пресцентр Міноборони.

Сьогодні, 9 вересня, у військовому клінічному госпіталі, де моряки проходять медико-психологічну реабілітацію, лікарі зробили обхід.

"У цей час військові моряки, звільнені після утримання в полоні Росією, оглянуті в складі консиліумів лікарів, їм проведено необхідне обстеження, призначено поетапне лікування", - сказано в повідомленні.

Зазначають, що стан здоров'я українських моряків задовільний, але кожному з них потрібен час на лікування й обстеження. Також їм надають допомогу психологи і військовий капелан.

У зв'язку із цим військовий госпіталь переведено на посилений режим роботи, весь його особовий склад надає кваліфіковану медичну допомогу морякам, крім того, додатково створено резерв ліжко-місць.

Нагадаємо, раніше сьогодні лікарі "Феофанії" повідомили, що зараз у лікарні на лікуванні перебувають 8 звільнених українців, усім їм уже поставили попередні діагнози. Які саме - лікарі не розголошують.

Одним із тих, кому потрібно окреме лікування, є Станіслав Клих, його вже направили в спеціалізоване відділення військового госпіталю. Зазначалося, що Олег Сенцов у лікарні ще не з'являвся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram