ГоловнаСуспільствоПодії

Депутат з Первомайська попався на хабарі $15 тисяч

Чоловіка і його посередника затримали "на гарячому".

Фото: mk.npu.gov.ua

Співробітники поліції затримали депутата Первомайської міської ради під час отримання хабара в розмірі 15 тисяч доларів від підприємця. Про це йдеться на сайті поліції Миколаївській області.

За даними місцевого видання Преступности.НЕТ, затриманий - депутат "Батьківщини" Тимур Глушко.

Поліцейські вважають, що депутат вимагав і отримав неправомірну вигоду від підприємця за безперешкодне укладання договору оренди земельної ділянки на території Первомайська, яка зараз перебуває в користуванні комунального підприємства.

Слідчі СУ ГУНП у Миколаївській області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Миколаївській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України затримали депутата і його посередника відразу після отримання грошей.

Фото: vppdr.gp.gov.ua

За цим фактом розпочато розслідування згідно з ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Санкція цієї статті - ув'язнення на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про затримання депутата і його посередника згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомлення їм про підозру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram