ГоловнаСуспільствоПодії

У київському тролейбусі чоловік поранив з пістолета двох пасажирів (оновлено)

Зловмисника затримали.

У київському тролейбусі чоловік поранив з пістолета двох пасажирів (оновлено)

У Києві чоловік відкрив стрілянину в тролейбусі. В результаті двоє пасажирів отримали поранення і були госпіталізовані.

Про це повідомила пресслужба столичної поліції у фейсбуці.

Правоохоронці отримали повідомлення, що на вулиці Федорова у громадському транспорті стався конфлікт зі стріляниною. Як з'ясувалося, між двома пасажирами в тролейбусі відбулася суперечка, яка переросла в бійку. У якийсь момент один із чоловіків дістав з рюкзака пістолет, вистрілив у бік опонента і вийшов на зупинці.

У цей час у конфлікт втрутився інший пасажир і наздогнав стрільця. Той під час з'ясування відносин зробив ще три постріли в чоловіка, який заступався за потерпілого. Після цього зловмисник зник.

"Двох постраждалих віком 28 і 43 років госпіталізували. Їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які вони отримали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, проводять невідкладні слідчі дії, відпрацьовують відео з камер спостереження", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). За вчинення такого правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі.

Очевидці розповіли поліцейським прикмети того, хто стріляв: він був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси і при собі мав чорний рюкзак.

Оновлення. Чоловіка, який влаштував стрілянину в тролейбусі на вулиці Федорова, затримала поліція.

Фото: facebook.com/Оксана Блищик

"Зловмисника, який стріляв в одну людину в тролейбусі, в іншу - на зупинці громадського транспорту, затримали в тролейбусі", - написала в Facebook прессекретар столичної поліції Оксана Блищик.

Фото: facebook.com/Оксана Блищик

За її словами, у затриманого в рюкзаку виявили зброю, з якої він, ймовірно, стріляв.

Оксана Блищик подякувала чоловікові, який впізнав злочинця і викликав поліцію.

Фото: facebook.com/Оксана Блищик

Один з очевидців надіслав "НВ" відео затримання. Поліцейські зупинили тролейбус маршруту № 40 в районі Протасового Яру, в якому їхав зловмисник, і провели затримання.

Нагадаємо, раніше в Києві конфлікт між двома водіями закінчився стріляниною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram