ГоловнаСуспільствоПодії

У польському місті Сохачев убили 26-річну українку

Правоохоронці двох країн співпрацюють для розкриття злочину.

У польському місті Сохачев убили 26-річну українку
Фото: npu.gov.ua

Українські та польські поліцейські розслідують убивство 26-річної мешканки Львівської області, яке сталося наприкінці серпня в польському місті Сохачев.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін провів зустріч із представником Міністерства внутрішніх справ Польщі Павлом Добошем, під час якої вони обговорили перебіг слідства.

Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний українець. За інформацією польських колег, після злочину він виїхав на територію України.

"Зараз наші спільні зусилля спрямовані на встановлення місця перебування та затримання підозрюваного в убивстві. Злочинці повинні знати, що для нас, поліцейських кримінальної поліції, немає меж. Здійснив тяжкий злочин у Польщі й утік до України - обов'язково будеш знайдений і затриманий. Якщо скоїв злочин в Україні, а втік до Польщі, реакція поліцейських буде аналогічною", - сказав Аброськін.

Він також висловив подяку польським колегам за допомогу в поверненні тіла загиблої для поховання на батьківщині.

Нагадаємо, 15 серпня Польща передала Україні підозрюваного в убивстві 17-річної Діани Хріненко. Дівчина зникла 24 серпня 2018 року в Кіровоградській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram