ГоловнаСуспільствоПодії

Під час затримання втікачів з колонії у Львівській області поранено поліцейського

Стан сержанта поліції лікарі оцінюють як стабільно тяжкий.

Під час затримання втікачів з колонії у Львівській області поранено поліцейського

Засуджених за зґвалтування, розбій і виготовлення наркотичних засобів Віталія Бортовенка і Павла Дмитрука, які втекли з Миколаївської виправної колонії у Львівській області, затримано.

Під час затримання, яке відбулося близько 19:25 4 вересня в місті Жидачів, втікачі поранили поліцейського. Зараз він перебуває в лікарні.

Про це повідомляють на сторінці Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань/пробації у фейсбуці.

У пресслужбі обласної поліції повідомили, що співробітник Жидачівського відділення поліції Олег Франків отримав проникаюче ножове поранення грудної клітини.

"Поліцейський-водій чергової частини Жидачівського відділення поліції, сержант поліції Олег Франків, перебуваючи поза службою, побачив біля мосту через річку Стрий біля села Межиріччя двох чоловіків, які підпадали під орієнтування на засуджених, які втекли з колонії. Поліцейський повідомив про незнайомців у відділок поліції, а сам підійшов до них, представився і запропонував пройти з ним у відділення для з'ясування особи", - йдеться в повідомленні.

Чоловіки відмовилися, тому поліцейський вирішив їх затримати. Зловмисники вчинили опір і один із них завдав сержанту удару ножем у лівий бік грудної клітини, заподіявши проникаюче поранення.

Чоловіків затримали поліцейські, які прибули на місце події пізніше.

Пораненого поліцейського госпіталізували, його стан лікарі оцінюють як стабільно тяжкий.

Нагадаємо, засуджені 20-річний киянин і 26-річний житель Житомирської області напередодні, 3 вересня, втекли з Миколаївської виправної колонії у Львівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram