ГоловнаСуспільствоЖиття

Лікар, звинувачений у харасменті, продовжує працювати в київській лікарні

Розгляд призначили через півтора місяця.

Лікар, звинувачений у харасменті, продовжує працювати в київській лікарні
Фото: sputnik.md

У Київській лікарні №4 сьогодні відбулося засідання комісії щодо дослідження інциденту, пов'язаного з сексуальним домаганням з боку заступника головлікаря з хірургічних питань Леоніда Чібісова до медсестри хірургічного відділення Юлії Демиденко. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця події.

Нагадаємо, 59-річного лікаря звинуватила в харасменті 21-річна медсестра. Дівчина написала заяву в Генпрокуратуру про сексуальне домагання півтора місяця тому, але розслідування не ведеться. За словами Юлії, справу передали вже третьому слідчому. Заява Юлії зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Керівництво лікарні ще в липні обіцяло розглянути інцидент і винести свій вердикт - звільняти лікаря чи ні. Але засідання призначили тільки на вересень і, як розповіли LB.ua лікарі, весь цей час Чібісов продовжував працювати в лікарні.

Комісія, яка сьогодні зібралася, розглядала тільки два питання, - чи був відсутнім лікар того дня на робочому місці і чи був він п'яний. Тема сексуального домагання не порушувалась.

"Ми не раз зверталися до керівництва лікарні з вимогою звільнити Чібісова, - розповів LB.ua один із співробітників лікарні. - Не за пияцтво або відсутність на роботі, а саме за відсутність морально-етичних рис".

Сьогодні лікарі вимагали також зміни складу комісії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram