ГоловнаСуспільствоОсвіта

Айті-коледж Dev Education оголосив набір студентів у Києві Новости компаний

Міжнародний українсько-ізраїльський коледж інтернет-технологій Dev Education оголосив другий набір учнів на спеціальності FrontEnd (старт занять - 16 вересня) і QA / AT (старт занять - 17 вересня). За підсумками першого випуску школи в Києві пропозиції пройти співбесіди в IT-компанії отримали 85% випускників.

 

«Минулої п'ятниці в нас був перший випуск. Ми створюємо великий ресурсний центр в айті-галузі столиці. Студенти отримали нові знання, навички роботи в команді, пройшли непрості тренінги. Чи будуть вони надалі працювати в цій сфері - їхнє рішення. Але на них є попит. Та в тому, що вони стали набагато успішнішими - немає сумнівів», - прокоментував для LB.ua операційний директор DevEducation Дмитро Дригайло.

 

Особливість проєкту Dev Education у тому, що в ньому реалізована грантова модель навчання, поширена в західних країнах. Основну частину вартості навчання оплачують компанії-партнери коледжу, зацікавлені після закінчення навчання отримати на роботу людину, що навчилася та отримала практичні навички фахівця. Щодо студента, то він вносить символічну плату, що додатково мотивує його бути присутнім на заняттях і не лінуватися під час виконання домашніх завдань. Більшість студентів після закінчення навчання отримують запрошення на стажування в IT-компанії і надалі запрошення на роботу.

«Чотири місяці навчання пролетіли, як одна мить. Студентам було непросто, але водночас весело і цікаво. Першої мети досягнуто: більшості випускників було запропоновано пройти співбесіду в міжнародній інтернет-компанії, перш за все - в нашого флагманського партнера, компанії WizardsDev, - каже директор проєкту DevEducation у Києві Олександр Пред. - Не встигли ще взяти на роботу наших перших випускників, як нам прийшло замовлення від наших партнерів - IT-компаній на ще кілька десятків фахівців. Тому набір майбутніх програмістів і тестувальників уже стартував і ми почнемо заняття в середині вересня».

 

Довідка.

FrontEnd Development (розробка зовнішніх інтерфейсів) - курс, який призначений для отримання творчих професій в IT - веб-дизайнерів і верстальників, що створюють зовнішній вигляд сайту, а також web-додатки зі складною архітектурою.

Quality Assurance / Automation Testing (тестування ПЗ) - практичний курс, що дозволяє отримати знання і навички в галузі контролю та оцінки якості програмного продукту на будь-якому відрізку його життєвого циклу - від зародження до припинення використання.

 

Міжнародний IT-коледж DevEducation є освітнім некомерційним проєктом, створеним у 2017 році. Його мета - навчити всіх охочих актуальним IT-спеціальностям. На заняттях з учнями працюють викладачі з реальним досвідом в IT, дають практичні знання і навички роботи в команді.

 

Школа є партнером декількох міжнародних компаній IT-індустрії. Навчання в DevEducation проходить в очній формі. Навчання здійснюється за різними спеціальностями: основи програмування C #, BackEnd, QA-тестування, FrontEnd, Java, Mobile Xamarin, React Native і інші. Тривалість кожного курсу від 3 до 4 місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram