ГоловнаСуспільствоПодії

У Кропивницькому невідомі застрелили адвоката біля СІЗО (оновлено)

Поліція спростувала інформацію про смерть потерпілого.

Фото: dostyp.com.ua

У Кропивницькому біля слідчого ізолятора невідомі з автоматів розстріляли адвоката Олександра Іванова.

Про це повідомила пресслужба Національної асоціації адвокатів.

"У Кропивницькому розстріляли адвоката з автоматів. Виїхала слідча група", - розповіли в НААУ.

Інших подробиць пресслужба не повідомила.

Фото: dostyp.com.ua

Місцеве видання DOZOR уточнило, що стрілянина сталася близько 11:40 на вулиці Куроп'ятникова, біля СІЗО №6, де приймають передачі для в'язнів. Невідомий на автомобілі ВАЗ 2109 червоного кольору здійснив постріли з автоматичної зброї.

За попередньою інформацією, одну людину вбито, ще одну жінку поранено.

Оновлено. "Інтерфакс-Україна" повідомляє, що під час убивства адвоката Іванова було поранено ще одного чоловіка, а не жінку. Іванов спілкувався з ним, коли по них відкрили вогонь. Чоловік помер у лікарні Кропивницького. Зазначають, що він не був адвокатом.

Оновлення 20:06. Поліція спростувала інформацію про смерть потерпілого. Керівник пресслужби ГУ Нацполіції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко повідомила, що поранений під час стрілянини біля СІЗО в Кропивницькому чоловік зараз перебуває в лікарні, передає Укрінформ.

"Під час стрілянини, яку розпочали невідомі особи, один з потерпілих загинув на місці події, інший госпіталізований до лікувального закладу, де він зараз перебуває. Він живий", - спростувала Бевзенко повідомлення ЗМІ про смерть потерпілого в лікарні.

Стан 54-річного травмованого під час стрілянини медіапорталу DOZOR прокоментував завідувач травматологічного відділення обласної лікарні Андрій Семенович.

"Він поступив до нас з вогнепальним пораненням правої верхньої кінцівки. Проведена невідкладна хірургічна допомога, обробка перелому, операція. Зараз стан хворого стабільний, проводиться інтенсивна терапія. Життю на цей момент нічого не загрожує, але, як буде надалі - важко сказати, оскільки стан обумовлено не тільки пораненням, а й важкими супутніми захворюваннями", - зазначив лікар.

Нагадаємо, в грудні 2016 року поблизу свого офісу в селі Циркуни Харківської області була вбита адвокат Тетяна Попова. Їй зламали шию і завдали удару ножем. У Попової залишилися 14-річний син і матір пенсійного віку. У 2017 році підозрюваних у вбивстві затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram