ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві ДБР зі спецпризначенцями затримало оперуповноваженого СБУ, який побив чоловіка в кафе

Чоловік перебував у розшуку з 25 липня - після конфлікту з відвідувачем кафе в місті Гайворон.

У Миколаєві ДБР зі спецпризначенцями затримало оперуповноваженого СБУ, який побив чоловіка в кафе
Фото: dbr.gov.ua

Сьогодні, 20 серпня, правоохоронці затримали співробітника Управління служби безпеки в Кіровоградській області, який перебував у розшуку з 25 липня - після конфлікту з відвідувачем кафе в місті Гайворон.

Про це повідомляють на сайті Держбюро розслідувань Миколаєва.

"Під час досудового розслідування встановлено: наприкінці липня стався конфлікт між співробітником Управління СБУ і відвідувачем кафе міста Гайворон. Співробітник СБУ вступив у словесну перепалку з чоловіком і завдав йому кількох ударів в обличчя, після того як чоловік упав на землю, військовослужбовець продовжив завдавати йому ударів ногами, спричинивши тілесні ушкодження середньої тяжкості. Після конфлікту співробітник СБУ переховувався від слідства - 25 липня його оголосили в розшук", - йдеться в повідомленні.

20 серпня із залученням спецпідрозділу "КОРД" Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області підозрюваного затримали.

Фото: dbr.gov.ua

Зараз Заводський районний суд Миколаєва розглядає клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. У разі доведення провини співробітникові СБУ загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, 11 липня президент Володимир Зеленський звільнив начальника Управління СБУ в Кіровоградській області Олега Аркушу, який займав цю посаду з жовтня 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram