ГоловнаСуспільствоПодії

На танкері "Магус" біля берегів Тамані від отруєння метиловим спиртом загинуло двоє українських моряків, - ЗМІ

Один із загиблих - другий помічник капітана судна, інший - старший матрос.

На танкері "Магус" біля берегів Тамані від отруєння метиловим спиртом загинуло двоє українських моряків, - ЗМІ
Фото: marinetraffic.com

Двоє українських моряків, що входять до складу екіпажу танкера "Магус" під прапором Панами, який знаходиться в Чорному морі в районі Тамані, загинули від отруєння метиловим спиртом. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство "Інтерфакс-Південь".

Зазначають, що капітан танкера повідомив про евакуацію для двох членів екіпажу, які отруїлися метиловим спиртом.

"У ніч на вівторок капітан звернувся із запитом про евакуацію двох членів екіпажу, які отруїлися метиловим спиртом. Уранці 20 серпня їх доставили буксиром на берег", - повідомило поінформоване джерело агентства.

Один із них, який раніше перебував у комі, помер. Для доставки другого постраждалого на берег було направлено рятувальний буксир "Зухвалий", проте під час транспортування чоловік теж помер.

Повідомляють, що один із загиблих - другий помічник капітана судна, інший - старший матрос. Усього на судні перебувало близько 35 осіб.

Нагадаємо, в серпні в Росії через отруєння саморобною соняшниковою олією потрапили в лікарню 7 осіб, один із потерпілих помер. Постраждалих - п'ятьох дорослих і двох дітей - госпіталізували з різними кровотечами, один дорослий перебуває у важкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram