ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві біля "Академмістечка" Mercedes насмерть збив на жінку на пішохідному переході

Винуватець ДТП з місця події зник.

У Києві біля "Академмістечка" Mercedes насмерть збив на жінку на пішохідному переході
Фото: npu.gov.ua

Уночі в Києві в Святошинському районі біля станції метро "Академмістечко" невідомий на автомобілі Mercedes наїхав на жінку на пішохідному переході. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Київської області.

"Невстановлений водій, керуючи автомобілем Mercedes, скоїв наїзд на потерпілу на пішохідному переході. Від отриманих травм жінка померла на місці. Її анкетні дані встановлюють", - сказано в повідомленні.

Інцидент стався о 01:15, винуватець ДТП з місця події зник. Правоохоронці, які прибули на місце події, опитали свідків і очевидців аварії. Зараз встановлюють причини і механізм ДТП.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Працівники столичної міліції розшукують винуватця ДТП.

Нагадаємо, сьогодні вночі в Києві також відбулася перестрілка на Голосіївській площі. Перестрілка завершилася тим, що нападники втекли в бік Голосіївського парку на Mercedes. На асфальті залишилися сліди крові, і поліцейські підтвердили, що в лікарню відвезли одну людину.

За даними поліції, постраждали троє чоловіків. У одного - ножове поранення ноги, в інших - вогнепальні поранення. Також затримано автомобіль Volkswagen, яким приїхала одна сторона конфлікту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram